Acum ! Incendiu în piața centrală din Buzău, în propierea Colegiului Național ,,Mihai Eminescu,,. Șase autospeciale de la I.S.U. cu 25 de pompieri acționează în zonă

0

În acest moment pompierii buzoieni intervin pentru stingerea unor construcții de tip panouri Sandwich situate în piață centrală a municipiului Buzău.

Conform informațiilor primite de la I.S.U. Buzău, la fața locului sunt prezente 6 autospeciale de intervenție și peste 25 de Pompieri. Înăuntru se află 2 butelii. Din primele informații, nu sunt victime surprinse.

Între clădirile ce ard și Colegiul Național ,,Mihai Eminescu,, din strada Independenței, este o distanță de aproximativ 30 de metri. Salvatorii de la I.S.U. Buzău susțin însă, că în acest moment nu mai există pericol de propagare. Pompierii acționează prioritar la limitarea propagării și localizarea incendiului.

Update h 14:00

,,La acest moment incendiul este localizat și se lucrează la lichidarea ultimelor focare. Cauza probabilă va fi stabilită la finalul intervenției.,, a declarat purtătorul de cuvânt al I.S.U. Buzău, plutonier Vlăduț Pîrvu.

În urma recunoașterii la fața locului, s-a constatat că ardeau construcții din panouri de tip „sandwich” unde își desfășurau activitatea câteva societăți comerciale, pe o suprafață totală de aproximativ 500 mp. Pe timpul incendiului nu au fost identificate victime surprinse de acesta.

La fața locului au fost prezenți și reprezentanți din cadrul Instituției Prefectului Județul Buzău, Inspectoratul de Politie Județean Buzău, Inspectoratul de Jandarmi Județean Buzău și a Gărzii de Mediu Buzău.

La finalul intervenției a fost stabilit că, cel mai probabil, incendiul a pornit de la o defecțiune a unei lămpi cu combustibil gazos, produsă pe timpul exploatării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!