Zi de 13 cu ghinion pentru un infractor din C.A. Rosetti ! A fost arestat pentru furt, distrugere și conducere fără permis

0

În data de 13 februarie, poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Pogoanele au reţinut un bărbat, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere, distrugere și furt.

Faptele au fost sesizate poliţiei în zilele de 5 ianuarie, respectiv 12 februarie anul curent, de către părţile vătămate, un bărbat şi o femeie, în vârstă de 21 şi 31 de ani, din Cochirleanca şi Vadu Paşii. Din cercetări a reieşit că bănuitul ar fi contactat victimele în urma unor postări, a unor anunţuri comerciale pe platforme de profil, context în care şi-ar fi manifestat intenţia achiziţionării maşinilor expuse de către aceştia spre vânzare.

În scopul realizării plăţii, bănuitul s-ar fi întâlnit cu proprietarii autovehiculelor şi i-ar fi determinat să se deplaseze în C.A. Rosetti, invocând că este localitatea de domiciliu, pentru a putea remite banii solicitaţi. Odată ajunși în C.A.Rosetti, bărbatul ar fi adoptat un comportament necooperant. Într-una din situaţii acesta ar fi produs daune maşinii proprietarului pe fondul neînţelegerilor legate de realizarea tranzacţiei, iar în celălalt caz s-ar fi urcat la volanul autoturismului şi ar fi plecat, fără acordul utilizatorului şi fără a achita contravaloarea convenită. Din investigaţii, poliţiştii au stabilit că protagonistul este un tânăr de 25 de ani din C.A. Rosetti, iar verificările specifice în bazele de date ale Poliţiei Române au arătat că acesta nu figurează ca deţinător de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii l-au depistat în scurt timp pe tânăr, în Ţinteşti. L-au reţinut pentru 24 ore apoi l-au prezentat Parchetului în vederea sesizării instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!