Activități pe bandă rulantă la Biblioteca din Râmnic

0

De ,,Ziua națională a lecturii,, elevi de la școli gimnaziale și licee din Râmnic au trecut pragul Bibliotecii Municipale ,,Corneliu Coposu,,. Deși programul bibliotecarilor a fost unul încărcat, gazdele au fost primitoare și atmosfera, relaxantă.

Elevii clasei a III-a C de la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu”, coordonați de profesoar Sârbu Dorina au lecturat și au sărbătorit de ,,Ziua națională a lecturii,,.

,,Să nu uităm că fiecare zi este potrivită pentru a descoperi o carte. Copiii, tinerii și adulții au nevoie de rutina lecturii pentru a se bucura de beneficiile ei.,, au declarat reprezentanții bibliotecii.

La Bibliotecă au ajuns astăzi și elevii clasei a IX-a C de la Liceul Teoretic „Ștefan cel Mare”, coordonați de profesor Daniela Lăptoiu. Au sărbătorit acest eveniment prin promovarea și încurajarea lecturii. A fost și este un prilej ca iubitorii de carte să îi poată inspira și pe alții să citească, oferindu-le cărți sau recomandări de lectură.

,,Cărțile ne inspiră în atât de multe feluri ! Prin poveștile și personajele interesante, prin imagini și coperte, prin informațiile care ne modelează viața.,, susțin gazdele.

Tot astăzi, începând cu ora 11.00 la Biblioteca Municipală ,,Corneliu Coposu,, din Râmnicu Sărat, tânărul râmnicean Cristi Rusin, doctorand în istorie, a susținut o conferință pe tema „Rusia : istorie și civilizație” în cadrul căreia a prezentat momente istorice ale Rusiei, de mare interes. Deși au avut un program încărcat, gazdele au fost primitoare iar atmosfera a fost relaxantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!