Minoră dispărută ! Cei care au văzut-o sunt rugați să sune la 112

0

Aseară, 14 februarie 2023, în jurul orei 20:00, polițiștii din Buzău au fost sesizați de către un bărbat, din municipiul Buzău, cu privire la faptul că minora, *LUPȘĂ NATALIA SANDA*, în vârstă de 14 ani, nu a revenit la imobilul în care locuia, ultima dată fiind văzută în data de 10 februarie, în jurul orei 20.00, în municipiul Buzău, de către fratele vitreg al minorei.

Semnalmente : 1,75-1,80 cm înălțime, constituție corpolentă, față ovală, ten măsliniu, ochii căprui, păr șaten închis, lung și ondulat către vârfuri.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: pantaloni sport de culoare negru, bluză crem și geaca argintie scurtă. Nu avea asupra sa telefon mobil.

Pentru *LUPȘĂ NATALIA SANDA* a fost solicitată căutarea la nivel naţional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie !

Update 15.02.2023  h 21.00

Minora a fost găsită în satul Beilic, comuna Săgeata iar din primele discuții purtate de polițiști cu aceasta, nu au rezultat indicii că ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!