25 de cupluri din Valea Râmnicului au fost premiate duminică, la împlinitea a 50 ani de căsătorie

0

O parte din cuplurile comunei Valea Râmnicului, care au împlinit anul trecut 50 de ani de căsătorie, au fost premiate de Primărie și Consiliul Local anul trecut de Sf. Ștefan. Alte 25 de cupluri au fost premiate duminică, în cadrul unei festivități ce a avut loc la Centrul Cultural din comună. Mirela Ursache le-a cântat și a reușit să scoată la horă câteva cupluri. Au intrat în horă și primarul și angajații Primăriei.

În luna decembrie 2022 primarul comunei Valea Râmnicului, inginer Marian Galbenu, a inițiat un proiect conform căruia urma să premieze în cadrul unei festivități special organizată, cuplurile care au implinit 50 ani de căsătorie. La momentul respectiv, s-a întocmit o listă cu cei căsătoriți în comună. Ulterior s-a stabilit că există alte 25 de cupluri care au împlinit 50 ano de căsătorie, locuiesc în comună de foarte mulți ani dar și-au unit destinele în alte localități. Pentru a nu face diferență, Marian Galbenu a promis în luna decembrie că și cele 25 de cupluri vor fi tratate la fel și vor fi premiate.

A ales astfel un moment cum nu se putea altul mai potrivit. Duminică 19 februarie, între ,,Valentine’s day,, și ,,Dragobete,, ,două sărbători dedicate îndrăgostiților, a organizat festivitatea de premiere. Marian Galbenu ⬇️

Pentru că nu s-au numărat printre primele cupluri premiate în luna decembrie 2022, primarul i-a rugat să nu se supere și le-a transmis, cu blândețe și înțelepciune că sânt și ei locuitori ai comunei.

Festivitatea a început cu o slujbă susținută de părintele Adrian Bitere de la Biserica din satul Rubla.

 

Cuplurile au fost invitate apoi la dans. A intrat în horă și primarul dar și angajații Primăriei.

Cele 25 de cupluri au primit diplome, bomboane, câte o sticlă de vin pentru domni și câte un plic ce conținea suma de 1.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!