Senatorul Liliana Sbîrnea a vorbit în Senat despre elevii ,,geniali,, din Râmnic și Buzău

0

Senatorul P.S.D. de Buzău Liliana Sbîrnea, a vorbit la început de săptămână în Senat,  despre performanțele elevilor geniali din Râmnicu Sărat și Buzău, despre binecuvântarea de a avea în toată țara ,,numeroși copii muncitori, extrem de talentați, pasionați, implicați…,,. A transmis colegilor din Senat că astfel de copii trebuiesc cunoscuți și recunoscuți pe măsura valorii lor.

,,Astăzi, le-am vorbit colegilor mei din Senat despre performanța extraordinară a două echipe de elevi ai Colegiului Național ,,Alexandru Vlahuță,, din Râmnicu Sărat și Colegiului Hașdeu din municipiul Buzău, care s-au calificat la faza națională a competiției de robotică FIRST Tech Challenge România, cea mai mare competiție de robotică la nivel mondial, dedicată tinerilor din clasele VII-XII, ce presupune proiectarea, construirea și programarea unui robot, în cadrul căreia au participat 175 de echipe din colegiile și liceele din România și din Grecia, Slovenia, Cipru, Muntenegru.

Așa cum le-am comunicat și colegilor mei, fiecare copil asemenea acestora, fiecare profesor și mentor care obțin asemenea rezultate înseamnă o contribuție imensă și este momentul ca ele să fie cunoscute, promovate și susținute mult mai amplu prin acțiuni care să le ofere întregul suport pe măsura potențialului lor uriaș.,, a declarat senatorul P.S.D. de Buzău, Liliana Sbîrnea.

Tema declarației politice a fost : ,,Ei sânt copiii geniali care schimbă România cu profesori de nota 10.,,.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!