Acum ! Accident pe DN2B. Trafic dirijat

0

Traficul rutier este dirijat în acest moment pe DN2B, în localitatea Bâlhacu urmare producerii unui accident rutier. Din primele date de la fața locului, transmise de subcomisar Ane-Mari Vrapciu, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Buzău, este vorba despre o coliziune între două autovehicule iar o persoană ar necesita îngrijiri medicale.

Update h 09:50

În timp ce conducea un autoturism pe direcția Buzău către Brăila, un șofer în vârstă de 50 de ani, din Brăila, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe același sens de mers de către un șofer în vârstă de 35 de ani, din Brăila.

Accidentul s-a soldat cu rănirea pasagerului din mașina șoferului de 50 de ani, un brăilean de 40 de ani care a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cazul șoferului în vârstă de 50 de ani va fi întocmit dosar penal pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!