Proiect controversat la Podgoria ! Se cam încing spiritele ! Consilierii vor vota mâine

0

Consiliul Local al comunei Podgoria se va reuni în şedinţă de lucru în data de 28 februarie. Pe ordinea de zi a fost introdus şi controversatul proiect iniţiat de un tânăr consilier al P.N.L. , de Adrian Gheorghe. Proiectul ce prevede acordarea unui sprijin financiar pentru primul copil născut, în valoare de 1.500 lei a fost intens comentat pro şi contra pe reţelele de socializare. Subiectul este controversat ! ,,Ăştia sânt reziştii !,, menţionează un localnic la adresa consilierului Pody de la P.N.L.

Nici primarul comunei Podgoria nu consideră proiectul bine întocmit. Marius Chiru consideră că la fiecare naştere ar trebui să fie acordat un astfel de sprijin şi nu doar la prima naştere. ,,Eu propun să beneficieze toate familiile aflate chiar şi la al doilea, al treilea sau al patrulea copil. De ce doar la primul ????,, a declarat primarul Marius Chiru.

Primarul a anunţat locuitorii comunei că va lipsi la şedinţa Consiliului Local din 28 februarie, motivat.

,,Dragi podgoreni ! Marţi, 28.02.2023 va avea loc sedinta Consiliului Local Podgoria si unul din punctele pe ordinea de zi va fi propunerea de acordare a 1500 lei pentru nou- născuţi. Nu ştiu de ce se induce ideea că cineva ar avea ceva impotrivă. Am senzaţia că Gheorghe a învăţat tot ce este mai rău în politică, adică să minţi. Personal nu voi participa la şedinţa de marţi deoarece sunt programat la ceva verificări medicale speciale şi nu voi fi în localitate. În concluzie, nu am niciun gând să influenţez cu ceva votul de marţi. Îmi este indiferent dacă hotărârea se aprobă sau nu. Rămân la părerea mea că tinerii fac copii pentru că îşi doresc să definitiveze o familie. Consiliul Local Podgoria a susţinut şi susţine creşterea şi educaţia copiilor,, a declarat primarul comunei Podgoria, Marius Chiru.

Spiritele se cam încing la Podgoria

,,Pody,, de la P.N.L. stă la pândă ! A început, de o perioadă bună de timp, să posteze pe reţelele de socializare mai multe materiale compromiţătoare şi mesaje tendenţioase la adresa primarului comunei Podgoria şi vis a vis de activitatea acestuia. La rândul său, Marius Chiru a răspuns unora dintre ele. ,,Faptul că are anumite lipsuri, este singurul vinovat, nu pricepe tot ce se discută şi mă oblig să-i repet până pricepe. Nu vreau să rămână în urmă !,, spune Marius Chiru despre ,,Pody,, de la P.N.L. .

Păreri pro şi contra

Nici cetăţenii comunei nu au rămas indiferenţi la postările celor doi. Informaţi de atitudinea consilierului ,,Pody,, îl sfătuiesc pe primar să-l înlocuiască cu o persoană cu simţ de răspundere pentru concetăţeni. ,,Şi Gheorghe, dacă are anumite lipsuri, nu poate fi tras pe dreapta ?,, a comentat un localnic. ,,Nu sunt de acord cu această propunere. Copiii se fac din dorinţa de a-i face, nu pentru bani.,, , ,,Ăsta care a propus îi convine, că el face copii pe bandă rulantă cu fiecare femeie câte un nou născut şi uite aşa ia bani şi nu munceşte,, , ,,Iniţiativa este bună. Dar tăiaţi ajutoarele sociale ! Când se ia ajutorul, se golesc magazinele de bere şi ţigări. De ce să cotizez eu la stat pentru ţigările şi berea lor ???,, sânt doar câteva mesaje postate pe reţelele de socializare. Există însă şi persoane care îl felicită pe Pody pentru iniţierea proiectului.

,,Ăştia sânt reziştii !,,

,,Acest Pody spune că e iniţiativa lui dar scopul e altul. Să execute şi puţinii bani din bugetul Primăriei să spună că nu se mai face nimic în comună. Aşa că nu a povestit şi de iniţiativa care a fost tot a lui cu firma de salubrizare cu ajutorul căreia a băgat mâna şi în buzunarul copiilor nou născuţi afirmând că trebuie toată lumea civilizată şi că groapa de gunoi afectează cu adevărat. Ştiţi că dacă demolaţi o construcţie trebuie anunţată firma de salubrizare şi plătit serparat pe cantitate să te scape de moloz. Aşa că băgaţi iar mâna în buzunar. Ăştia sânt reziştii !,, scrie unul dintre locuitorii comunei Podgoria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!