P.U.S.L. strânge semnături pentru confiscarea averilor ilegale. 100.000 de semnături sânt sficiente pentru ca P.U.S.L. să depună legea în Parlament

0

Partidul Umanist Social Liberal a lansat o inițiativă cetățenească ce ar duce, cu siguranță, la inițierea și promulgarea unui proiect de lege, a unei legi privind confiscarea averilor ilegale. Ar fi nevoie doar de 100.000 de semnături ca apoi, averile ilegale să fie mai întâi confiscate, apoi să fie valorificate, ca astfel să fie de un real ajutor în investiții de interes public cum ar fi construirea sau reabilitarea de școli, de spitale, de autostrăzi, consolidarea clădirilor cu risc seismic și a altor investiții asemănătoare. ,,…altfel totul rămâne la nivel de vorbe și nu poate trece la nivelul faptelor iar România are nevoie de fapte, nu de vorbe !,, susțin reprezentanții P.U.S.L.

,,Nume celebre ale filmului, muzicii, sportului, oameni care au zeci de milioane de admiratori în fața lumii, au răspuns în fața legii pentru că și-au ascuns averile sau au evitat să plătească taxele pe care le datorau. Justiția nu a ținut cont de numele lor.

În România, problema o reprezintă averile uriașe deținute de demnitarii publici. Ele nu pot fi controlate și nici confiscate în lipsa unei legi care să permită acest lucru. Singura modalitate prin care s-ar putea iniția o astfel de lege ar fi prin ceea ce numim inițiativă cetățenească deoarece orice încercare de până acum de a trece o astfel de inițiativă prin Parlament a fost blocată de diverse interese sau la diverse presiuni.  O inițiativă cetățenească ar însemna să se afle în spatele ei 100.000 de cetățeni cu drept de vot și atunci ar fi imposibil să mai fie votată… În acest moment se strâng semnături pentru o  lege a confiscării averilor ilegale, de către P.U.S.L. E nevoie de 100.000 de semnături pentru a se depune legea la Parlament. În cazul în care credeți că România are nevoie de o astfel de lege, susțineți-o și dumneavoastră altfel totul rămâne la nivel de vorbe și nu poate trece la nivelul faptelor iar România are nevoie de fapte, nu de vorbe !,, susțin reprezentanții Partidul Umanist Social Liberal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!