Percheziții de amploare într-un dosar penal. Polițiștii au confiscat bunuri în valoare de peste 50.000 lei. Un operator economic dus cu mandat la audieri

0

În ziua de 7 martie, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară în orașul Pogoanele, la un agent economic despre care existau indicia asupra săvârşirii infracţiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice.

Activităţile s-au desfăşurat în baza mandatelor emise de Judecătoria Pogoanele.

Au fost indisponibilizate şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii caracterului original sau contrafăcut al produselor, peste 260 de articole vestimentare și de încălțăminte ce poartă însemnele unor mărci identice sau similare unor mărci înregistrate.

Poliţiştii au indisponibilizat şi ridicat bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 50.000 de lei.

În baza mandatului de aducere, reprezentantul operatorului economic a fost condus la sediul unităţii de poliţie în vederea audierii.

Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pogonele, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!