Șofer din Valea Râmnicului imobilizat și încătușat pentru că a încercat să fugă de la locul accidentului. Puțin pilit, a intrat cu mașina într-un panou publicitar

0

Un șofer de 32 ani din comuna Valea Râmnicului, puțin pilit, cu permisul suspendat de ceva vreme, a fost prins de polițiști în timp ce încerca să fugă de la locul accidentului. Tânărul a intrat cu mașina într-un panou publicitar. Pe lângă faptul că se afla la volan deși avea permisul suspendat, era și băut. Ce a pățit șoferul !?

Conform datelor primite de la I.P.J. Buzău, în dimineața zilei de 12 martie 2023, în timp ce exercita atribuțiile de serviciu, patrula de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Buzău, a observat un autoturism care avea o traiectorie sinuoasă. Polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul a continuat deplasarea, iar polițiștii au pornit în urmărirea acestuia.

La un moment dat, ajuns pe strada Caraiman, intersecție cu strada Oltului, conducătorul auto ar fi pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu un panou publicitar aflat în rond.

Întrucât șoferul a încercat să fugă, polițiștii au procedat la imobilizarea și încătușarea acestuia.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că la volanul autoturismului se afla un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Valea Râmnicului. De asemenea, s-a constatat faptul că bărbatul are exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Totodată, șoferul a fost sancționat contravențional, valoarea totală a sancțiunilor fiind de 2.030 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!