Acum ! Incendii de vegetație. Pompierii din Buzău și Râmnicu Sărat sprijiniți de ISU Vrancea, SVSU Dumitrești și SVSU Movila Banului sânt în teren

0

În acest moment forțe și mijloace din cadrul ISU BUZĂU intervin pentru stingerea unor incendii de vegetație uscată pe raza localităților Pâclele și Limpeziș din județul Buzău respectiv Tinoasa și Dumitreștii-Față din județul Vrancea.

În localitatea Dumitreștii-Față incendiul a cuprins și o locuință cu o suprafață de aproximativ 30 mp, nefiind identificate victime în interior iar incendiul este lichidat, acționând-se în continuare la vegetația uscată.

Suprafețele afectate de incendii vor fi comunicate ulterior finalizării misiunilor de stingere.

În cadrul misiunilor acționează pompieri din cadrul detașamentelor Buzău și Râmnicu Sărat cu sprijin din partea ISU Vrancea, SVSU Dumitrești și SVSU Movila Banului.

Video din zona Tinoasa ⬇️

Revenim cu detalii.

*UPDATE * h – 20:49

Bilanțul distrugerilor:

*Tinoasa – aproximativ 40 de hectare*
*Dumitreștii-Față – aproximativ 20 de hectare (locuință 30 mp)*
*Luciu – aproximativ 4000 de metri pătrați*
*Pâclele – aproximativ 2500 de metri pătrați*

UPDATE  h 22:30

Revenire misiune stingere incendiu vegetație uscata localitatea Tinoasa jud. Vrancea: pe timpul deplasării către bază echipajele ISU au mai identificat un incendiu de vegetație uscată în aceeași localitate. Se acționează pentru localizare și lichidare.

Purtătorul de cuvânt al I.S.U. Buzău plutonier Vlăduț Pîrvu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!