Două Primării din județul Buzău au semnat un acord cu o Primărie din Spania. În baza acordului vor dezvolta împreună proiecte de interes public

0

Reprezentanții Primăriilor Pătârlagele și Nehoiu, susținuți de președintele C.J. Buzău Petre Emanoil Neagu, au semnat zilele trecute Acorduri de cooperare cu Primăria Rois din Spania.

Au pus bazele unui parteneriat ce are drept scop dezvoltarea unor proiecte comune, culturale, educaționale și chiar economice.

În acest sens, reprezentanții Consiliului judeţean Buzău și primarii celor două orașe din județ s-au întâlnit cu o delegație care a fost însoțită de oameni de afaceri din Spania, care activează în industria lemnului.

Au fost puse deja bazele unei viitoare cooperări cu întreprinzătorii din Nehoiu, unde prelucrarea lemnului este o activitate economică de bază, dar și care reprezintă tradiția orașului.

Promovarea antreprenorilor 

,,Cooperarea economică este extrem de importantă și la fiecare întâlnire cu partenerii noștri din Spania unul dintre punctele principale pe care le expunem este promovarea antreprenorilor din județul Buzău, în vederea stabilirii unor relații comerciale cu cei din Spania, indiferent de domeniul la care ne referim.,, a declarat Petre Emanoil Neagu.

,,Mulțumesc Consulatului General al României la Bilbao, un partener de încredere al Consiliului Județean Buzău și domnului consul general Marian Popescu pentru această inițiativă și pentru preocuparea permanentă de a crea punți de legătură pentru instituțiile și antreprenorii din județul Buzău și cei din Spania. Felicitări domnilor primari ce au semnat astăzi acordurile, mult succes în noua colaborare, care sunt convins că va genera proiecte interesante pentru întreaga comunitate !,, a transmis președintele Consiliului judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!