Diplomă de excelență pentru Dorel Preda de la Jandarmeria Buzău

0

Jandarmul buzoian Dorel Preda a obținut locul al II-lea la Campionatul Național de Judo organizat de Ministerului Afacerilor Interne, categoria -100 de kg, +35 ani. În data de 16 martie, Dorel a primit diplomă de excelență de la Centrul Cultural al M.A.I. pentru întreaga activitate sportivă.

Plutonier adjutant șef Dorel Preda, comandantul grupei de intervenție antiteroristă și acțiuni speciale, a pășit pentru prima dată pe podium în anul 1995.

Jandarmul buzoian în vârstă de 47 de ani a participat în fiecare an la concursuri și competiții sportive, cu excepția perioadelor în care a participat la misiuni internaționale în teatre de operații, câștigând importante premii care i-au făcut cinste atât lui, cât și Instituției pe care o reprezintă.

Ultimele premii câștigate au fost în cadrul Campionatului Național de Judo organizat de Ministerul Afacerilor Interne în 2022, unde a câștigat, de asemenea, locul II, precum și la Campionatul Național al Veteranilor, ocupând un loc pe podium și de această dată.

Doru, cum îi spun colegii, este și instructorul sportiv al jandarmilor buzoieni.

,,Îi transmitem colegului nostru sincere felicitări pentru rezultatele obținute, precum și toată admirația pentru munca depusă și îi mulțumim pentru lecția de voință, tenacitate și implicare !,, transmit colegii din Inspectoratul de Jandarmi Județean Buzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!