Comuna Topliceni şi satele Băbeni şi Răduceşti sunt prinse într-un amplu proiect de extindere a reţelei de canalizare şi a conductelor de refulare dar şi de reabilitare a reţelei de apă. În proiect sunt prinse şi 11 staţii de pompare ape uzate.

În prezent, proiectul CL9, se află în stadiu de licitaţie pentru atribuirea lucrărilor. Până în data de 11 aprilie se depun ofertele de execuţie a acestora.

Conform proiectului, după finalizarea demersurilor privind atribuirea lucrărilor, respectiv după licitaţia din luna aprilie, vor fi reabilitate reţele de apă pe o lungime de 3,9 km, extinderea reţelei de canalizare şi a conductelor de refulare se va face pe o lungime de 33,9 km iar reţeaua de apă se va extinde cu 15,9 km.

Conform declaraţiilor primarului comunei Topliceni, Viorel Panţuru, în prezent, la nivel de comună, se lucrează deja la un alt proiect demarat la jumătatea anului trecut, CL5, ce prevede ,,Execuţie şi reabilitare foraje  … execuţie şi reabilitare staţii de campare/tratare apă potabilă/gospodării … şi reabilitare rezervoare …,,. Proiectul a fost atribuit firmei de construcţii Asocierea Coral S.R.L. şi are o durată de execuţie de 30 luni, până în data de 17.01.2025.

Contractul de prestări servicii prevede şi un termen de garanţie al lucrărilor. Acesta este de 38 luni ,,de la recepţia la terminarea lucrărilor,,.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!