Bărbat ridicat cu mascații după o percheziție domiciliară, pentru înșelăciune și abuz de încredere

0

În ziua de 28 martie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale, au efectuat o percheziție domiciliară la imobilul unui bărbat în vârstă de 36 de ani, din Poșta Câlnău.

Din cercetările efectuate de către polițiști s-a stabilit că, în luna septembrie a anului 2022, bănuitul ar fi oferit spre vânzare şi ar fi determinat o tânără să achiziționeze un autoturism de lux, contra sumei de 16.000 de euro, cu toate că maşina prezenta defecţiuni tehnice. De asemenea, în două situaţii în care proprietarii unor maşini îi încredinţaseră autoturismele în vederea reparării, bărbatul le-a solicitat câte 1000 de euro sub pretextul necesităţii de a cumpăra piese de schimb.

Ulterior, în mod nejustificat, bănuitul ar fi refuzat restituirea mașinilor persoanelor vătămate, doi tineri, în vârstă de 28 şi 32 de ani, din Ilfov.

În urma perchezițiilor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor dispozitive electronice și înscrisuri. De asemenea, a fost indisponibilizat un autoturism cu scopul instituirii sechestrului asigurator. Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi abuz de încredere, urmând ca astăzi, 29 martie, să fie prezentat Parchetului pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!