Noul director al Bibliotecii din Râmnic, pus pe treabă

0

Din data de 21 martie 2023, profesorul Răzvan Theo Chirac s-a instalat în noul său birou din incinta Bibliotecii ,,Corneliu Coposu,, Râmnicu Sărat, ocupând cu mândrie scaunul de director. Din primele zile, acesta a dat start și lucrărilor de reabilitare. Ce proiecte are Theo Chirac și care sunt primele impresii după prima săptămână în funcția de director !?

După doar o săptămână de la instalarea în scaunul de director, Răzvan Theo Chirac vorbește despre activitatea desfășurată în prima săptămână de directorat și își exprimă cumva bucuria vis a vis de noua sa echipă ,, … mă simt dornic de muncă pentru că am găsit un colectiv bine închegat. Doamnele dovedesc experiență …,, a declarat Theo Chirac. Noul manager a deschis ușile subsolului Bibliotecii și a dat start lucrărilor de reabilitare.

Proiectul privind reabilitarea Bibliotecii este unul mai amplu. Are o valoare de 100.000 lei. Camerele de la subsol, unde s-au început deja lucrările, au aproximativ 30 mp. După reabilitare vor fi amenajate astfel încât, o parte dintre activități să se poată desfășura acolo în condiții moderne.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!