,,Ziua porţilor deschise,, la Şcolile Gimnaziale din Oreavu şi Valea Râmnicului

0

Părinţi, şcolari, preşcolari, cadre didactice, directorul Şcolii Gimnaziale din Valea Râmnicului, profesor Simona Ilie, susţinuţi de cel mai de vază reprezentant al comunei, de primarul Marian Galbenu, au participat, în ultima zi lucrătoare din această săptămână, la ,,Ziua porţilor deschise,,. Părinţii au primit pliante în care sunt menţionate documentele necesare înscrierii, calendarul de înscriere la clasa pregătitoare, oferta educaţională dar şi numele educatorilor, profesor învățământ primar Alina Mihai și profesor învățământ primar Nicoleta Nicolae.

Unităţile de învăţământ gimnazial au promovat cu această ocazie oferta educaţională în vederea înscrierii elevilor în clasa pregătitoare în anul şcolar 2023-2024, o ofertă ce cuprinde excursii, tabere, activităţi culturale şi sportive, burse, activităţi remediale, cabinet de informatică, activităţi în proiecte judeţene, naţionale şi internaţionale, diverse parteneriate şcolare şi spaţii prietenoase, dotate cu bază logistică interactivă.

Primarul comunei Valea Râmnicului, inginer Marian Galbenu și directorul Școlii Gimnaziale Valea Râmnicului, profesor Simona Ilie. ⬇️⬇️⬇️

 

Şcoala Gimnazială din satul Oreavu a fost prima unitate de învăţământ din comună, care a deschis astăzi porţile pentru viitorii şcolari şi părinţii lor.

Directorul Școlii Gimnaziale Valea Râmnicului, profesor Simona Ilie. ⬇️⬇️⬇️

 

Prezent la eveniment, implicat în toate activităţile organizate la nivel de comună, primarul Marian Galbenu a transmis micuţilor bun venit. La rândul lor, copiii i-au mulţumit.

Un proiect care prevede modernizarea celor două şcoli se află în fază de verificare a eligibilităţii. Proiectul a fost depus recent pentru obţinere de finanţare prin P.N.R.R. şi vizează dotarea unui număr de 9 clase cu mobilier didactic, amenajarea a unui număr de 19 clase cu table interactive şi laptopuri dar şi amenajarea unui cabinet de informatică.

Primarul comunei Valea Râmnicului, inginer Marian Galbenu și directorul Școlii Gimnaziale Valea Râmnicului, profesor Simona Ilie. ⬇️⬇️⬇️

Iată câteva imagini de la Școlile Gimnaziale din Oreavu și Valea Râmnicului, captate cu ocazia evenimentelor organizate de ,,Ziua porţilor deschise,,.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!