Clasament fruntaș pentru polițiștii din Buzău la o competiție de la Bistrița

0

În perioada 27-31 martie a.c., a avut loc, în sala de sport „Gheorghe Bogza” din municipiul Bistriţa, Campionatul de tenis de masă al Ministerului Afacerilor Interne, organizat de Centrul Cultural al ministerului.

Peste 120 de sportivi, angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne – poliţişti, jandarmi, pompieri, s-au înscris pentru adjudecarea locurilor fruntaşe.

Concursul s-a desfăşurat în mod departajat, au participat atât femei cât și bărbaţi, pe categorii de vârstă, respectiv sub 35 de ani, între 35 ani 45 de ani, peste 45 de ani.

,,Pentru poliţiştii din Buzău, turneul sportiv a fost unul de ţinut minte, primele două locuri ale podiumului la confruntarea feminină fiind ocupate de agent principal de poliţie Cîrstescu Alexandra Mihaela şi agent de poliţie Rizea Alexandra Bianca. Alături de ele, pe locul 3 în clasamentul celor mai bune jucătoare de tenis de masă ale Ministerului Afacerilor Interne, a urcat o colegă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău. Întâlnirea a fost şi ocazia potrivită pentru a oferi agentului şef principal de poliţie Niţu Liviu, de asemenea buzoian, diploma de excelenţă pentru întreaga activitate sportivă în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. În cei 30 de ani de activitate, poliţistul a câştigat peste 20 de premii şi trofee la competiţiile sportive la care s-a înscris. Momentul a reprezentat un motiv în plus de mândrie pentru unitatea noastră.,, au declarat reprezentanții I.P.J. Buzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!