Tânără din Râmnic decedată noaptea trecută pe DN2E85. S-a izbit de separatoarele de drum

0

Doliu într-o familie din Râmnicu Sărat. Alexia Rusin a decedat în accident auto chiar de ziua ei. În loc să serbeze ziua de naștere a fiicei lor, părinții se pregătesc îndurerați să o înmormânteze. Tânăra, în vârstă de 19 ani, a decedat noaptea trecută într-un accident rutier, după o coliziune cu separatoarele de drum pe DN2E85. Un tânăr din comuna Grebănu, aflat în aceeași mașină, a fost transportat urgent la spital pentru îngrijiri.

Tânăra conducea noaptea trecută, puțin după miezul nopții, dinspre Râmnicu Sărat spre Buzău. Era însoțită de un alt tânăr în vârstă de 20 ani din Grebănu.

La un moment dat, undeva, la ieșirea din satul Oreavu, km 137 cu Grebănu, pe DN2E85, în apropiere de Crucea Comisoaiei, tânăra a pierdut controlul asupra mașinii, s-a lovit de separatoarele de drum și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Accidentul a fost semnalat la scurt timp după miezul nopții de un șofer aflat în trafic. Acesta a anunțat, prin apel la 112 faptul că pe DN2E85 în apropiere de Crucea Comisoaiei se afla un autoturism răsturnat.

I.P.J. Buzău a intervenit imediat, a dirijat traficul în zonă, pe DN2E85 și a luat toate măsurile ce se impun în astfel de situații.

Aflați la fața locului, oamenii legii au constatat că ,,autoturismul condus pe direcția Râmnicu Sărat către Buzău de către o conducătoare auto de 19 ani, din Râmnicu Sărat, a intrat în coliziune cu separatoarele de sens amplasate pe DN2E85, mașina răsturnându-se.,,.

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferiței și rănirea unui pasager în vârstă 20 de ani, din Grebănu, acesta fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Alexia Rusin primea mesaje de ,,La mulţi ani,, ieri. Astăzi curg mesaje de condoleanțe. 

,,#19lamultiani❤ Sa fii sanatoasa,fericita,sa treci cu folos prin viata,iar pe unde treci sa dăruiești oamenilor zambete și încredere.Sa nu uiți ca noi vom fi mereu acolo unde tu vei avea nevoie!!Te iubim!!,, îi transmitea mama ei, Simona Rusin, aseară.

Iată și ultimul mesaj al Alexiei către părinții ei.

,,Azi noapte te felicitam de ziua ta și acum am auzit această veste cumplită…nu pot să cred așa ceva, nu este drept!!
Zbor lin printre îngeri, copil frumos!!
Condoleanțe sincere familiei, stiu că nimeni și nimic nu vă poate alina sufletele!!

Dumnezeu să vă dea putere să puteți merge mai departe cu această durere inimaginabilă!!,, scriu prietenii Alexiei pe pagina ei de socializare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!