Senatorul PSD Liliana Sbîrnea, printre elevii din Buzău

0

Senatorul PSD de Buzău, Liliana Sbîrnea a trecut pragul Școlii nr. 11 din Buzău. S-a alăturat elevilor clasei a III-a cu ocazia lansării primei sesiuni de întâlniri în școli din cadrul proiectului ,,Senat Junior,, , proiect educativ dedicat exclusiv copiilor, din dorința de a le explica pe înțelesul lor rolul și importanța Senatului, Parlamentului și instituțiilor din țară.

Împreună cu ei, într-o lecție interactivă, axată pe învățare experiențială și jocuri, a petrecut o oră de educație pentru legislație și democrație, în care a vorbit despre istorie și importanța democrației, rolul și funcțiile Parlamentului, despre activitatea senatorilor și deputaților, modul de elaborare a proiectelor legislative, drepturile și contribuția cetățenilor în procesul legislativ.


,,Sunt efectiv copleșită de modul în care copiii s-au implicat și au participat cu atât de multe întrebări și idei constructive și le mulțumesc pentru exemplul pe care ni-l oferă tuturor. Întâlnirea de astăzi care marchează debutul acestui proiect în Buzău este încă o dovadă a potențialului imens pe care îl au copiii noștri și a dorinței lor de a cunoaște și contribui cu propria viziune la modul în care putem să îmbunătățim activitatea legislativă și a instituțiilor statului. Îmi doresc ca această întâlnire să devină un obicei.,, a declarat senatorul PSD de Buzău,  Liliana Sbîrnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!