Polițiștii din Ziduri însoțiți de mascați, au efectuat percheziţii domiciliare la persoane bănuite de furt calificat

0

Percheziţii la persoane bănuite de furt calificat și flagrant delict pentru conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere !

Poliţiştii din cadrul Secției de poliție rurală Ziduri, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, au efectuat 4 percheziţii domiciliare în judeţul Brăila, la imobile utilizate de persoane bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Au fost puse în aplicare 4 mandate de aducere pentru 4 bărbaţi cu vârste cuprinse între de 21 și 44 de ani, din Brăila, aceştia fiind conduşi la sediul poliţiei pentru audieri.

Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că în perioada 28 – 31 martie anul curent, bănuiții ar fi pătruns într-un imobil din localitatea Robeasca, aparținând unei brăilence în vârstă de 77 de ani, de unde ar fi sustras bunuri alimentare, cereale și unelte, în valoare de peste 3000 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii furt calificat în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a persoanelor.

De asemenea, în cadrul acțiunilor polițiștii au depistat unul dintre bănuiți în timp ce se deplasa cu un autoturism. În urma verificărilor s-a stabilit că cel care se afla la volan, un brăilean în vârstă de 32 de ani, nu deține permis de conducere.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru a fi condus de către o persoană care nu deține permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!