Primăria Râmnicu Sărat repartizează 12 locuințe în strada Industriei

0

Vești bune în prag de sărbători pascale, pentru o parte dintre tinerii care au solicitat Primăriei Râmnicu Sărat atribuirea unei locuințe. Consilierii locali au adoptat un proiect de hotărâre privind aprobarea listei de repartizare, în vederea atribuirii, a locuințelor pentru tineri, destinate închirierii, în municipiul Râmnicu Sărat.

Conform proiectului inițiat de primarul Sorin Cîrjan, vor fi atribuite curând un număr de douăsprezece locuințe, toate în strada Industriei, nr.2 și nr.4, tinerilor care, conform solicitărilor și documentelor depuse la dosar, au întrunit punctaje cuprinse între 64 și 41.

Conform referatului de aprobare semnat de primarul Râmnicului, în vederea repartizării locuințelor, a fost întocmită o listă cu priorități. Odată cu adoptarea proiectului, a fost stabilit și modelul de contract de închiriere pe care îl vor semna noii chiriași.

Locuințele au fost construite din fondurile Agenției Naționale pentru Locuințe iar apartamentele care vor fi repartizate, sunt formate din dormitor, hol, bucătărie și baie.

Conform contractului de închiriere, chiriașii vor avea unele obligații care, încălcate, ar duce la rezilierea contractului. De asemenea există câteva clauze privind evacuarea chiriașului. Conform primei claze ce face referire la motivele pentru care noii chiriași ar putea să piardă locuințele la un moment dat, evacuarea se poate face de către Primărie ,,numai pe baza unei hotărâri judecătorești irevocabile.,,.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!