,,Drum lin camarade !,, Jandarmii și-au luat rămas bun de la Samir

0

Direcția Generală de Jandarmi a municipiului București și-a luat rămas bun de la Samir. L-au adoptat pe când era ,,un ghemotoc îmblănit,,. Ani la rând, le-a fost jandarmilor un partener loial. Samir a participat la sute de misiuni. Din păcate anii trec prea repede iar viața lor este prea scurtă.

În anul 2015, Alex mergea la Sibiu pentru a-şi alege un câine căruia urma să-i devină instructor. I-a atras atenţia un ghemotoc îmblănit ce se ţinea cu dinţii de coada unei mături, ca de o pradă îndelung vânată. L-a luat în braţe şi în loc să-l muște în semn de apărare, așa cum se aștepta, a avut parte de o surpriză pe care nu o va uita nicicând. Samir s-a așezat confortabil în braţele lui, a rămas acolo și din acel moment s-a asigurat că va ocupa un loc special în sufletul lui Alex, pe veci.

În cazul lui Samir, Alex a ales o tehnică de dresaj în limbile germană şi arabă, creându-şi astfel un limbaj doar al lor, care făcea specială legătura dintre ei. Au învățat unul de la altul, și-au dovedit loialitatea în fiecare zi şi au văzut lumea cu aceiaşi ochi.

Au fost sute de misiuni la care au participat împreună, sute de zâmbete pe care Samir le-a oferit tuturor celor care au vrut să îl cunoască îndeaproape.

Un camarad loial al Jandarmeriei de la care, Alex și Direcția Generală de Jandarmi a municipiului București și-au luat rămas bun zilele trecute.

,,Samir va rămâne mereu în inimile noastre, acolo unde vom păstra momentele cu el, bucuria și prietenia lui !,, au transmis reprezentanții Direcției Generale de Jandarmi a municipiului București.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!