Percheziții domiciliare cu mascați și câine de urmă

0
Ieri, 11 aprilie, polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară în Buzău și Ialomița.
Perchezițiile au vizat imobilele utilizate de un bărbat de 55 de ani, din Ialomița, bănuit pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.
Activităţile s-au desfăşurat în baza mandatelor emise de Judecătoria Buzău.
La percheziţii a participat, alături de poliţistul conductor, câinele de urmă Daga, cu sprijinul căruia au fost depistate cu operativitate elementele de muniţie şi armament ce fac obiectul cauzei.
În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit și au ridicat în vederea continuării cercetărilor două arme de foc lungi cu o singură ţeavă netedă, o armă lungă de tir sportiv cu aer comprimat, două cutii diaboluri, o bucată țeavă armă, un manșon țeavă armă cameră cartuș, o țeavă ghintuită, un dispozitiv metalic tip cutia mecanismelor armă de foc, un pat de armă din lemn nefinisat, tuburi și capse de producție industrială modificate artizanal şi cartușe cu alice metalice.
Față de bănuit a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, urmând ca astăzi să fie prezentat parchetului pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.
La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa.
Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate a Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!