PUSL salută intervenția guvernului pentru reducerea prețului laptelui

0

PUSL salută intervenția guvernului pentru reducerea prețului laptelui și cere extinderea măsurilor la toate alimentele de bază.

Partidul Umanist Social Liberal salută anunțul guvernului în privința reducerii prețului laptelui și acordarea de ajutoare financiare pentru fermieri.

,,Astfel de măsuri sunt în acord cu solicitarea PUSL de a interveni pentru a plafona prețurile la alimentele de bază, temporar, pentru a-i ajuta pe români să traverseze cu bine această perioadă dificilă.

În același timp, vrem să ne asigurăm că măsurile propuse nu vor afecta fermierii români și scăderea prețului se va face doar prin diminuarea adaosului comercial aplicat laptelui. Măsurile propuse trebuie să fie atât în beneficiul consumatorilor, cât și al producătorilor.

Ne exprimăm speranța că astfel de măsuri vor fi extinse la toate alimentele de bază, pentru o perioadă bine definită, prioritare fiind protejarea fermierilor români și, implicit, a consumatorilor din România.,, a transmis Lavinia Șandru, coordonator comunicare PUSL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!