Acord de parteneriat între C.J. Buzău şi Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru dotare şi reabilitare

0

Consiliul Judeţean Buzău a adoptat astăzi un proiect de hotărâre privind „Dotarea și reabilitarea cabinetului de planificare familială din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău” în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență.

Reuniţi în şedinţă extraordinară de îndată, consilierii judeţeni, prezidaţi de Petre Emanoil Neagu, preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, au dat undă verde astăzi dimineaţă, unui proiect cu o valoare de 433.267,31 lei.

„Dotarea și reabilitarea cabinetului de planificare
familială din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău” este un proiect cu finanţare nerambursabilă prin P.N.R.R. şi prevede executarea unor lucrări de renovare şi amenajare a cabinetului dar şi dotarea cu mobilier şi echipamente.

În spatele proiectului a fost anexat şi un acord de parteneriat între Judeţul Buzău având ca reprezentat legal preşedintele C.J. Buzău, Petre Emanoil Neagu, în calitate de ordonator principal de credite și lider de parteneriat, şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, reprezentat de managerul Claudiu Constantin Damian, în calitate de ordonator terțiar de credite și partener, denumit “Unitatea sanitară beneficiară”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!