Comerciant din Râmnic cercetat penal pentru comerț cu mărfuri contrafăcute

0

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Buzău, au desfășurat în data de 14 aprilie, o serie de acțiuni în municipiile Buzău și Râmnicu Sărat pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor de natură economică din domeniul comerţului ilicit cu produse agroalimentare, avându-se în vedere atât combaterea comerţului neautorizat cât şi neevidenţierea veniturilor rezultate din activităţi comerciale.

În urma verificării unei socitetăți comerciale din Râmnicu Sărat, s-a constatat că sunt expuse în vederea comercializării mai multe articole de îmbrăcăminte, accesorii și parfumuri purtând însemnele unor mărci înregistrate despre care există suspiciunea că sunt contrafăcute.

În cauză a fost înregistrat dosar penal în care vor fi efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, conform Legii nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice.
Articolele au fost indisponibilizate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!