Container modular oferit de Prefectură ca locuință provizorie

0

În Sfânta noapte de Înviere, două familii din Vintilă Vodă au rămas fără locuință. Prefectura Buzău a trimis în zonă un modul de tip container, ca locuință provizorie.

Pompierii de la I.S.U. Buzău au fost solicitați să intervină în noaptea de Înviere, pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins două corpuri de locuit  și o anexă a unei gospodării din localitatea Vintilă Vodă. Ajunși la fața locului aceștia au efectuat recunoașterea și au limitat flăcările pentru a stopa propagarea la vecinătăți. În ciuda efortului pompierilor de a salva o parte cât mai mare din proprietatea familiei, condițiile meteo, materialele combustibile au favorizat procesul de ardere. Flăcările s-au extins rapid iar clădirile, cu o suprafață totală de aproximativ 400 mp și bunurile au fost afectate în proporție de peste 90%. Două familii au rămas fără acoperiș deasupra capului. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost stabilită ulterior, ca fiind o defecțiune a centralei termice.

Prefectura Buzău a trimis miercuri, 19 aprilie 2023, la Vintilă Vodă, ,un modul de tip container, ca locuință provizorie.

”… modulul a fost amplasat în imediata apropiere a caselor care au fost mistuite de flăcări, pentru ca una dintre cele două familii să se poată muta acolo, să-și poată amenaja, temporar, o locuință provizorie.,, a declarat prefectul de Buzău Daniel Țiclea.

Iată ce a mai rămas din locuința celor două familii din Vintilă Vodă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!