Gafă de proporții a președintelui Iohannis taxată de P.U.S.L. ! S-a plimbat, pe banii românilor, cu Prima Doamnă, în America Latină, fără să furnizeze informații de interes public

0

Coordonatorul de comunicare al P.U.S.L. Lavinia Șandru l-a taxat public pe președintele Klaus Iohannis pentru că a purtat ochelari de soare în timpul vizitei prezidențiale în Brazilia. A criticat aspru și lipsa informațiilor de interes public de pe site-ul oficial, unde agenda președintelui nu era actualizată cu activitățile zilnice deși Carmen și Klaus Iohannis se aflau, de trei zile, în America de Sud. 

Prezentă într-o emisiune TV, Lavinia Șandru coordonatorul de comunicare al P.U.S.L., a criticat aspru atitudinea președintelui Klaus Iohannis în relațiile internaționale, ca Șef de Stat, ca președinte al României.

,,Chestia asta cu România educată este o glumă, iertați-mă ! … aici este și vina consilierilor care ar fi trebuit să-i spună de la bun început că în momentul în care, nu ești doar om politic, ești un om de Stat. Asta e problema noastră, a României, noi nu avem oameni de Stat, oameni care să înțeleagă că în momentul în care ocupi o astfel de demnitate publică, nu mai ești un simplu cetățean, nu mai poți să faci tot ceea ce vrei, nu mai poți să mănânci semințe pe marginea drumului. Efectiv, trebuie să te supui unor reguli pentru că o țară întreagă așteaptă enorm de la tine. Deci Prima Doamnă nu trebuia să vină cu astfel de gesturi, să-l pună și pe președinte într-o situație … sunt o mulțime de lucruri de care trebuie să ții cont în momentul în care ești om de Stat pentru că în acel moment toată greutatea statului este pe umerii tăi.,, a declarat public Lavinia Șandru, coordonator comunicare P.U.S.L.

,,… cu ce s-a ales România, că sunt cheltuieli.,,

Președintele României, însoțit de Prima Doamnă Carmen Iohannis, a petrecut cinci zile în Brazilia după care a mers în Chile. În tot acest timp, conform declarațiilor coordonatorului comunicare P.U.S.L. Lavinia Șandru, agenda online unde trebuiau menționate evenimentele publice la care participa președintele, a fost goală. Nu existau evenimente publice menționate, fapt ce a ridicat semne de întrebare vis a vis de turneul soților Iohannis în America Latină.

Mai mult, nici scopul vizitei și nici cheltuielile cu turneul nu erau făcute publice.

,,În primul rând trebuie să fie publice toate aceste cheltuieli. Sunt cheltuieli făcute din banii românilor, din buzunarul cetățeanului, prin urmare, nu avem voie să nu le cunoaștem. Administrația Prezidențială este obligată să le facă publice. Pe urmă, nu ne interesează numai cât a costat. Bun, cât a costat dar să vedem dacă din toate aceste deplasări, România are un beneficiu. Adică, nu doar că s-a plimbat președintele și a văzut lumea și a făcut ocolul pământului în mai puțin de 80 de zile, că așa putem spune, nu, din Japonia până în America Latină … ne interesează să vedem cu ce s-a ales România, că sunt cheltuieli. Astea pot fi considerate investiții.,, a mai declarat Lavinia Șandru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!