Tânăr din Puiești arestat pentru tentativă la omor și tulburarea ordinii şi liniștii publice

0

Un tânăr din Puiești în vârstă de 28 ani a fost arestat preventiv pentru tentativă la omor și tulburarea ordinii şi liniștii publice.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău a solicitat arestarea preventivă a inculpatului D.M.M., cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă la omor și tulburarea ordinii şi liniștii publice.

În seara zilei de 22.04.2023, în jurul orei 19:30, pe fondul unui conflict spontan cu victima, inculpatul a scos un cuțit de bucătărie cu lungimea lamei de 18 cm și i-a aplicat patru lovituri persoanei vătămate în zona capului, a gâtului și a spatelui.

Din fișa de constatări preliminarii a rezultat că persoana vătămată a prezentat leziuni traumatice care s-au putut produce în data de 22.04.2023, prin lovire cu corp un tăietor, înțepător, necesitând 22 – 24 zile îngrijiri medicale, cu punerea in primejdie a vieții.

Tribunalul Buzău a admis solicitarea Parchetului și a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pe numele inculpatului D.M.M.

,,Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, potrivit Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanța competentă, spre judecare, situație care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.,, transmite Parchetul Buzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!