Centrul Cultural din Râmnic vă invită la teatru și la stand up comedy

0

În perioada imediat următoare vor avea loc la Centrul Cultural ,,Florica Cristoforeanu,, din Râmnicu Sărat, o serie de evenimente cultural artistice.

În data de 29 aprilie, începând cu ora 19:00, pe scenă vor urca trei actori cunoscuți de la Teatrul ,,George Ciprian,, Buzău care vor prezenta un spectacol semnat Daniel Bucur, intitulat ,,William Shakespeare – opere complete,,.

Este vorba despre o variantă recentă a Teatrului „George Ciprian,, , respectiv o adaptare a regizorului Daniel Bucur, ce are ca protagoniști actorii Adrian Păduraru, Ionuț Ciocia si Cristi Martin.
Trei actori în colanți vor prezenta într-o forma comică, un montaj al pieselor lui William Shakespeare. Actorii vor improviza, se vor abate uneori de la scenariu și vor interacționa cu publicul. Vor trece în scurt prin perele, comediile, istoriile și tragediile lui Shakespeare.
,,Cei trei actori se străduiesc să prezinte în aproximativ 100 de minute toate cele 37 de piese ale lui Shakespeare, într-un ritm rapid, spiritual și fizic, însoțiți de râsetele și aplauzele spectatorilor încântați.,, declară directorul Centrului Cultural, Rafaela Predonescu.

În data de 5 mai 2023 începând cu ora 20:00 râmnicenii sunt așteptați la Centrul Cultural unde vor avea parte din nou de momente comice în cadrul unui spectacol de la stand up comedy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!