Mesajul subprefectului ! Copiii comunei Valea Râmnicului atent supravegheați la traversarea DN2E85

0

Primarul comunei Valea Râmnicului este felicitat de un reprezentant de seamă al municipiului Râmnicu Sărat în Prefectura Buzău. Gabriel Ilie, subprefect de Buzău, a lăudat una dintre inițiativele primarului Marian Galbenu.

De mai bine de un an de zile, râmniceanul Gabriel Ilie ocupă cu mândrie scaunul de subprefect de Buzău. Tot de atâta vreme, face naveta de la Râmnic la Buzău. În tot acest timp, a sesizat, în nenumărate rânduri, prezența unui agent de poliție locală la trecerea de pietoni, pe DN2E85, amenajată în dreptul Școlii Gimnaziale Oreavu.

Tată a doi copii, Gabriel Ilie a apreciat gestul agentului de la Poliţia Locală dar și implicarea primarului Marian Galbenu în astfel de situații în care, viața copiilor comunei ar fi în pericol.

,,Astăzi, este despre el, omul cu uniformă de la Primăria Valea Râmnicului ! De peste 1 an, deși a fost frig, ploaie, vânt, pe polițistul local D.M. l-am găsit mereu în zona trecerii de pietoni pe aglomeratul DN E85 veghind cu responsabilitate ca ai noștri copii să ajungă în siguranță la/și de la școală. Te respect, domnule ! Felicitări și domnului primar Galbenu Marian pentru viziunea asupra nevoilor comunității !,, a transmis subprefectul de Buzău, râmniceanul Gabriel Ilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!