,,Ziua Națională a Tineretului,, la Râmnicu Sărat

0

,,Ziua Națională a Tineretului,, a fost serbată de reprezentanți ai municipiului Râmnicu Sărat în mijlocul tineretului râmnicean.

Însoțit de senatorul P.S.D. Liliana Sbîrnea și de subprefectul de Buzău Gabriel Ilie, primarul municipiului Râmnicu Sărat, profesor Sorin Cîrjan, a vizitat astăzi, cu ocazia ,,Zilei Naţionale a Tineretului,, unități de învățământ, a fost alături de școlari, preșcolari și cadre didactice ca mai apoi, să se alăture echipei C.S.M. Râmnicu Sărat la etapa a VI-a a play-off-ului Ligii 3.

,,Bujorul românesc a “răsărit” și la noi în ogradă și va aduce o pată de culoare în comunitate!

Inițiativa unor oameni inimoși și solidaritatea celor care mai cred în simbolurile naționale autentice ne fac să privim cu speranță spre viitor! Un viitor în care ei, copiii și adolescenții care au plantat acești bujori, vor ține aprinsă flacăra spiritualității noastre!

Le mulțumesc tuturor acelora care au “îmbujorat Râmnicul” prin acțiunea de astăzi, în mod deosebit doamnei senator Liliana Sbîrnea, unul dintre inițiatorii legii “Bujorului”!,, a transmis primarul Râmnicului, Sorin Cîrjan.

Marcarea acestei zile a fost instituită prin Legea nr. 425/2004.

Potrivit legii, cu prilejul acestei zile, sunt organizate şi prezentate, prin mijloacele de informare în masă, activităţi sociale, culturale, artistice şi sportive, care vizează domeniile de interes ale tineretului.

Începând din 2016, anual, un oraş primeşte titlul de Capitala Tineretului din România.

Pentru ediţia 2023Târgu-Jiu a fost desemnat online, Capitala Tineretului din România, în perioada 1 ianuarie 2023-31 decembrie 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!