Elevii agresaţi sunt îndrumaţi să apeleze la comisiile anti violenţă şi anti bullying din şcoli

0

La conferinţa anti bullying  din cadrul turneului de promovare a judeţului Buzău, organizată de Consiliul Județean Buzău în colaborare cu luptătorul K1 Cătălin Moroşanu, desfășurată zilele trecute la Centrul Cultural ,,Florica Cristoforeanu,, din Râmnicu Sărat, au participat reprezentanţi de seamă din cadrul I.P.J. , C.J. şi I.Ş.J. Buzău. Elevii au fost încurajaţi să apeleze la comisiile anti violenţă şi anti bullying din şcoli, dacă sunt agresaţi.

La evenimentul organizat de Consiliul Judeţean Buzău în colaborare cu Primăria Râmnicu Sărat și Centrul Cultural ,,Florica Cristoforeanu,, , au participat elevi de la şcolile şi liceele din Râmnicu Sărat însoţiţi de cadre didactice.

Conferinţa a fost susţinută de Cătălin Moroşanu, de preşedintele C.J. Buzău Petre Emanoil Neagu şi invitaţii Consiliului Judeţean Buzău printre care s-au numărat comisarul şef de poliţie Iulia Mihăilescu în calitate de şef al biroului ,,Siguranţă şcolară,, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău şi Daniela Lăptoiu, inspector şcolar general adjunct la Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău.

Elevii au făcut cunoştinţă cu şeful biroului ,,Siguranţă şcolară,, din cadrul I.P.J. Buzău. Comisarul şef de poliţie Iulia Mihăilescu a explicat elevilor care este rolul biroului pe care îl conduce în cadrul I.P.J. Buzău.

 

Inpectorul şcolar general adjunct Daniela Lăptoiu i-a îndrumat pe elevi să apeleze cu încredere la comisiile anti violenţă şi anti bullying din cadrul unităţilor de învăţământ, ori de câte ori sunt agresaţi.

 

La eveniment au fost prezenţi şi subprefectul de Buzău Gabriel Ilie, viceprimarul municipiului Râmnicu Sărat, Florian Nicolae şi administrator public Florin Ceparu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!