Ce se întâmplă la Sera din Râmnicu Sărat

0

La Sera din Râmnicu Sărat se lucrează de zor ! Angajați ai Administrației Domeniului Public și ucenici angajați pe o perioadă de 6 luni de societatea Acvaterm S.A. aflată în subordinea Primăriei și Consiliului Local Municipal Râmnicu Sărat, roiesc precum albinele de la prima oră a dimineții, indiferent de condițiile meteo.

Unii lucrează de zor la refacerea pepinierei de arbuști în timp ce alții construiesc diverse obiecte ornamentale care vor fi montate în parcuri sau în alte zone din Râmnicu Sărat.

Conform declarațiilor directorului A.D.P. Mariana Grama, o parte din plante au fost achiziționate de Administrația Domeniului Public iar o parte au fost donate.

La Sera din Râmnicu Sărat sunt necesare lucrări mai ample. Pentru o bună creștere a plantelor, va fi amenajat un sistem de irigare. Înainte însă se va lucra la montarea conductelor de apă.

Despre lucrările de la Sera din Râmnic, am stat de vorbă și cu inginer Ciprian Barbu, șeful serviciului sistematizare rutieră blocuri ANL și al serei de flori din cadrul Administrației Domeniului Public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!