,,Cinelegendele S.F.R.,, cu teatru și film la Râmnic

0

Centrul Cultural ,,Florica Cristoforeanu,, din Râmnicu Sărat îl are ca invitat zilele următoare, pe cunoscutul actor Marcel Iureș. Eveniment organizat face parte din cadrul Festivalului Serile Filmului Românesc, organizat an de an de Asociația Artis din Iași.

Cunoscutul actor va urca pe scenă vineri 12 Mai, la ora 11:00. Înainte însă, în data 11 Mai 2023, râmnicenii vor avea posibilitatea să vizioneze spectacolul de teatru ,,Moș Nichifor,, în regia lui Alexandru Dabija. Protagoniști sunt actorii Marcel Iureș și Ruxandra Maniu.

Proiectul „CineLegendele SFR” face parte din seria de evenimente marca Serile Filmului Românesc și debutează la Râmnicu Sărat cu o ediție dedicată actorului Marcel Iureș. Spectatorii vor avea parte de un eveniment cultural ce include un spectacol de teatru și o proiecție de film, unde actorul Marcel Iureș interpretează două roluri remarcabile.

Marcel Iureș a jucat în peste 80 de filme și a interpretat numeroase roluri memorabile pe scena teatrului. Pentru întreaga carieră, i-a fost dedicată ediția a 13-a a Festivalului Serile Filmului Românesc, din 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!