Ceremonie militară și religioasă la Râmnicu Sărat

0

De „Ziua Independenței Naționale a României”  la „Monumentul Eroilor” din Cimitirul „Eternitatea” din Râmnicu Sărat, a avut loc o ceremonie militară și religioasă.

La eveniment au fost prezenți reprezentanți în Senatul și Parlamentul României, reprezentanți ai Primăriei Râmnicu Sărat, reprezentanți ai Primăriei, Prefecturii și Consiliului Județean Buzău, reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, Inspectoratului de Jandarmi Județean, Direcției Județene de Telecomunicații Speciale Buzău, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău, Centrului Multifuncțional de Pregătire Schengen Buzău, Centrului Cultural ,,Florica Cristoforeanu,, Râmnicu Sărat și ai altor unități subordonate Primăriei și Consiliului Local Municipal Râmnicu Sărat.

Ceremonia a început cu intonarea Imnului Național al României și a continuat cu slujba religioasă susținută de preotul Garnizoanei împreună cu preoții de parohii.

Primăria Râmnicu Sărat a asigurat ordinea și curățenia în zona de desfășurare a ceremoniei militare.​

Ordinea publică a fost asigurată de Poliția Municipală Râmnicu Sărat, Poliția Locală și Inspectoratul de Jandarmi Județean Buzău.

Ceremonia a început la ora 11:00 și s-a încheiat la ora 12:00 cu depunere de coroane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!