Au furat 20.000 lei și când să-i împartă au fost prinși

0

Cum au pus la cale doi tineri un plan pentru a păgubi un angajator cu 20.000 de lei !? Când să împartă banii între ei au fost prinși de polițiști.

În ziua de 10 mai, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Buzău au fost sesizați de către un tânăr de 20 de ani, din București, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras o sumă de bani din autoutilitara pe care o conducea, proprietate a societății comerciale la care este angajat.

Din investigațiile efectuate de către polițiști a reieșit că, de fapt, apelantul, împreună cu un alt angajat al societății comerciale, un bucureștean de 25 de ani, ar fi protagoniștii sustragerii banilor. Suma ar fi provenit din încasările făcute în timpul serviciului, în contul firmei angajatoare.

Tinerii ar fi urmat să-și împartă banii însușiți în mod ilegal. Prejudiciul, aproximativ 20.000 de lei, a fost recuperat în totatlitate.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bănuiților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!