Tâlhar la 21 ani. A atacat un tânăr de 18 ani și i-a furat telefonul

0

În ziua de 10 mai, polițiștii de investigații din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Secției de poliţie rurală Mărăcineni, au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Din investigaţii a reieşit că principalul bănuit este un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Vadu Pașii. Fapta a fost sesizată în ziua de 22 aprilie de către persoana vătămată, un tânăr în vârstă de 18 ani, din Buzău.

Din cercetări a reieşit că, în dimineaţa zilei de 22 aprilie în jurul orei 04.00, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Buzău, bănuitul l-ar fi deposedat de telefonul mobil, prin acte de violență.

În urma activităţilor, poliţiştii au descoperit telefonul mobil, în valoare de 5.000 de lei şi l-au predat părţii vătămate.

În data de 10 mai poliţiştii l-au depistat pe principalul bănuit şi, pe bază de ordonanţă, poliţişii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de acesta.

Astăzi, instanţa a emis mandat de arestare pe numele său pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!