13 cu ghinion pentru doi aventurieri. Ce au făcut și cum au sfârșit în arest !?

0

S-au urcat la volanul maşinilor, chiar dacă nu erau posesori de permis şi consumaseră alcool. Protagoniştii au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Poliţiştii din cadrul Secției de poliție rurală Mărăcineni au depistat în ziua de 13 mai, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Vadu Pașii, la volanul unui autoturism, în timp ce se deplasa în localitatea de domiciliu.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie. De asemenea, şoferul a fost testat cu aparatul etilotest fiind înregistrat un rezultat de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost transportat la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere” și „conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului” .

Față de acesta, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliției municipiului Buzău au depistat în ziua de 13 mai, un alt bărbat, în vârstă de 50 de ani, din Buzău, la volanul unui autoturism în municipiul Buzău. 

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie, iar autoturismul este neînmatriculat. De asemenea, şoferul a fost testat cu aparatul etilotest fiind înregistrat un rezultat de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost transportat la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere”, „conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului” și „conducereape drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat”.

Față de acesta, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!