Primăria Pătârlagele i-a sărit în ajutor însă are nevoie de 30.000 euro

0
Primarul orașului Pătârlagele Ion Gherghiceanu, susținut de Consiliul Local, în colaborare cu oameni de suflet precum Teodora Bîrsan, Viorel Fijer și reprezentanții Casei de Cultură ,,Coca Andronescu,, din oraș, au dat curs organizării unui spectacol caritabil pentru a sprijini financiar un tânăr de 20 ani ce necesită îngijiri medicale speciale ce pot fi oferite de o Clinică din Turcia. Are nevoie de 30.000 euro.
Tânărul a fost internat în perioada 29 martie 2023 – 12 aprilie 2023 la secția hematologie a Spitalului Universitar de Urgență Militar Central ,,Dr. Carol Davila,, unde a fost diagnosticat cu limfom difuz limfom nehodkinian celule mari, pe înțelesul tuturor un tip de cancer al sistemului limfatic, care este și sediul apărării imunitare a organismului, Covid 19 și imunodeficiență.
Urmare unui strigăt de ajutor al familiei și prietenilor, Primăria Pătârlagele a organizat, în luna mai un spectacol caritabil pentru Robert Gabriel Fijer. Pentru a-l trata la o clinică din Turcia, familia are nevoie însă de 30.000 euro.
,,Pe Robert îl cunosc de când avea 8 ani. Țin minte și acum când l-am văzut prima dată, un copil timid, plin de viață și rușinos. S-a uitat cu ochii ăia mari și negri la mine de m-au străpuns până la suflet. L-am văzut crescând, l-am văzut bucuros, trist, jucându-se, râzând… l-am văzut în toate stările posibile ! Însă nu mă gândeam niciodată că o să îl văd așa, fără putere, așteptând o șansă la viață ! Astăzi am fost la el, am văzut un copil care luptă să trăiască, care are speranță și putere. Mi-a spus că mă iubește, ah…Robert, dacă ai ști cât de mult te iubim noi, iubirea pe care ți-o purtăm nu are limite! Vom face orice ca să te faci bine, toată lumea te vrea sănătos și fericit, nu într-un pat de spital. Vreau să te vad dansând, vreau să te văd râzând. Vreau să te văd fericit ! Aștept cu nerăbdare ziua în care îmi vei spune că ești BINE!!
Pentru mine Robert este ca și copilul meu, este băiatul meu mai mare ! Robert este parte din mine !
Avem nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare care din puținul lor pot dona pentru el, pentru acest copil. Vă implor sa ajutați acest copil să trăiască ! Robert are o șansă la viață în Turcia ! El este încrezător și are speranță ! Știu că se poate, știu că o să fie totul bine ! Plec capul în fața oamenilor care ne-au ajutat și care ne vor ajuta în continuare, nu avem cuvinte îndeajuns pentru a vă mulțumi, cuvintele sunt de prisos.
Totul a pornit de la o banală răceală care nu îi mai trecea. La vârsta de 18 ani a primit un diagnostic crunt. Robert a înfruntat boala, nu s-a plâns niciodată, el tot timpul spunea ca este bine. Această veste a fost una grea pentru noi dar nu ne-am pierdut niciodată speranța!
Robert are nevoie de 30.000 de euro pentru a pleca în Turcia.,,. este mesajul postat în mediul online de Corina Fijer.
Pentru donații:
Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”
Cod de înregistrare fiscală: 31015982
Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001
Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
Cod SWIFT: BTRLRO22
Cod BIC: BTRL
Banca Transilvania Botoșani
Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Robert Fijer!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!