Peste 60 de elevi din țară au participat la concursul ,,Terra, de la poveste la realitate,,

0

Liceul Teoretic ,,Ștefan cel Mare,, Râmnicu Sărat și Inspectoratul Școlar Județean Buzău au organizat în data de 20 mai, etapa interjudețeană a concursului șolar de geografie ,,Terra, de la poveste la realitate,,.

La cea de-a XI-a ediție s-au înscris peste 60 de elevi din județele Buzău, Brașov, Argeș, Prahova, Ilfov, Călărași, Teleorman, Dâmbovița, Dolj și Ialomița.

Concursul s-a desfățurat în incinta Liceului Teoretic ,,Ștefan cel Mare,, sub atenta participare și supraveghere a cadrelor didactice și a directorului Vasilică Neculăiasa, pe parcursul a două ore, timp în care elevii au rezolvat subiecte concepute pentru fiecare nivel de studiu, corespunzător claselor a V-a, a VI-a și a VII-a.

Au fost acordate premii și mențiuni celor mai merituoși elevi și diplome de participare cadrelor didactice care i-au însoțit. Festivitatea de premiere a fost organizată la Primăria Râmnicu Sărat.

,,A fost un adevărat maraton din care fiecare participant și-a luat propria „doza de energie” din aceasta zi minunata de mai. Elevii au concurat, s-au cunoscut cu cei din alte județe, au vizitat împreună rezervația Vulcanii Noroioși, s-au simțit împliniți și valorizați !,, a declarat directorul Liceului Teoretic ,,Ștefan cel Mare,, , profesor Vasilică Neculăiasa.

Nu a lipsit de la eveniment nici consilierul local ce reprezintă P.N.L. în Consiliul Local Municipal Râmnicu Sărat, Marius Cernea, care a fost alături de fiica sa Bianca Cernea.

,,Puștii mei și-au făcut o obișnuință să mă care, în fiecare an, pe la câte o „națională „.
Șansa mea să fiu printre oameni deștepți. Poate s-o prinde ceva și de mine!,, a transmis Marius Cernea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!