Depunere de coroane la Râmnicu Sărat

0

Cu ocazia zilei de 25 mai 2023, de Ziua Eroilor, sărbătoarea națională pentru comemorarea bărbaților și femeilor care au murit în timp ce serveau în forțele armate, în Cimitirul Eternitatea din Râmnicu Sărat a avut loc o ceremonie militară de depunere de coroane la ,,Monumentul Eroilor,,.

Alături de reprezentanţii Primăriei, Consiliului Municipal, Armatei, Poliţiei, Jandarmeriei și Bisericii Ortodoxe Române, au fost reprezentanții partidelor politice din Râmnicu Sărat, reprezentanţii unităților de învățământ de la Grădinițe, Școli Gimnaziale până la Licee dar și reprezentanţii unităților subordonate Primăriei și C.L.M.

Prichindei de grădiniță, preșcolari și școlari însoțiți de cadre didactice, au pășit cu flori în mâini pe aleile din Cimitir.

Ziua Eroilor este ziua în care, în toate bisericile din țară și străinătate se face pomenirea tuturor eroilor români căzuți de-a lungul veacurilor pe toate câmpurile de luptă pentru credință, libertate, dreptate și pentru apărarea țării și întregirea neamului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!