I.P.J. Buzău ”Cu bicicleta la mare 2023,,

0

Un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, multi-premiat al maratoanelor de bicicletă, a participat la evenimentul organizat de  Asociaţia „Cu bicicleta departe”.
În perioada 27-28 mai, a avut loc evenimentul ”Cu bicicleta la mare 2023”, organizat de către Asociația ”Cu bicicleta departe”.
Marșul pe biciclete, organizat de jurnalistul Lucian Mîndruţă, prin Asociația ”Cu bicicleta departe”, a avut ca scop încurajarea mersului pe două roți, ca mijloc de transport alternativ și un stil de viață activ și sănătos.
Astfel, aproximativ 250 de bicicliști au pedalat sâmbătă şi duminică din București până la Năvodari. În cursa de 300 de kilometri s-au înscris poliţişti din Bucureşti, Buzău, Braşov şi Bacău.
Invitaţia de participare adresată agentului şef principal de poliţie Datcu Ionuţ se datorează colaborării asociaţiei cu Poliţia Română, colaborare ce are ca scop sublinierea importanţei conduitei preventive în trafic, pentru preîntâmpinarea accidentelor de circulaţie în care ar putea fi implicaţi participanţii la trafic din această categorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!