AUR a susținut continuarea protestelor profesorilor

0

Mai mult, printr-un mesaj transmis în mediul online, liderul AUR George Simion trasmite că exemplul profesorilor ar trebui urmat și că ,,Doar unirea face puterea…,,.

,,Cadrele didactice au tot dreptul de a protesta și de a nu mai accepta umilința la care sunt supuse de actualii guvernanți. Salariile pe care profesorii le primesc în România sunt foarte mici, consecință a deciziilor luate de politicienii care s-au perindat la putere în ultimii 33 de ani.

Noi, cei din AUR, suntem alături de profesori și susținem continuarea protestelor până la îndeplinirea cerințelor legitime ale acestora de către Guvern. Solicitările pe care le-au exprimat în spațiul public sunt perfect legitime, iar Guvernul are obligația de a răspunde de urgență revendicărilor acestora.

Au fost bani pentru creșterile salariale pentru primari, pentru președinții de Consilii Județene, s-au dat bani și pentru parlamentari, se dau milioane de euro în fiecare an partidelor politice, dar, cu toate astea, reprezentanții Guvernului PSD-PNL-UDMR le spun profesorilor că nu au de unde să scoată banii pentru salarizarea decentă.

Noi ne aflăm în plin proces de a dezbate în spațiul public soluțiile cu care venim pentru profesori și pentru statul român. Educația nu trebuie să fie o prioritate doar la nivel declarativ, ci trebuie să fie redată demnitatea cadrelor didactice printr-o finanțare adecvată.,, a transmis zilele trecute liderul AUR George Simion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!