Mai sunt doar trei zile până se deschide Drăgaica

0

Cel mai vechi târg din România, Drăgaica, se deschide în data de 9 și poate fi vizitat până în data de 25 iunie. În zilele de 17 și 18 iunie, Festivalul Național Concurs de Muzică Populară „Benone Sinulescu” aduce publicului surprize de proporții.

Cel mai mare și mai longeviv târg din țară, atestat documentar încă din secolul al XVIII-lea, începe peste trei zile, în data de 09 iunie. Buzoienii și amatorii de distracție din toată țara sunt așteptați începând cu ora 10:00, să ia parte la toate surprizele pregătite de organizatori.

Timp de 17 zile, Buzăul se va bucura de muzică, distracție, bucate tradiționale, dar va fi și un important târg, ce va aduna peste 100 de comercianți din toată țara.

În fiecare seară, începând cu ora 18:00 vor avea loc concerte ale unora dintre cei mai importanți artiști din țară, printre care: Andra, Damian and Brothers, Nicolae Botgros și Lăutarii din Chișinău, Direcția 5, Pepe, Elena Gheorghe, Lino Golden, Alina Eremia, Andia ș.a., publicul fiind așteptat să se strângă în zona de concert de la ora 17:00 în fiecare zi, la DJ warm-up.

În zilele de 17 și 18 iunie, Festivalul Național Concurs de Muzică Populară „Benone Sinulescu” aduce publicului surprize de proporții: Nicolae Botgros și orchestra „Lăutarii” de la Chișinău, Ansamblul Bulgare de la Sofia, Niculina Stoican, Adrian Naidin și mulți alți artiști vor onora tradiția și vor bucura publicul amator de muzică populară și de petrecere.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Buzău și Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman”, cu sprijinul Timișoreana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!