Vești bune transmise de ,,Sărbătoarea Trandafirului,,. Comuna Balta Albă va fi conectată la rețeaua de gaze naturale

0

De ,,Sărbătoarea Trandafirului,, locuitorii comunei Balta Albă au petrecut alături de primarul comunei Ionel Marin și de reprezentanți de seamă ai județului Buzău. Cu acest prilej, au primit și vești bune ce țin de modernizarea comunei. Unul dintre proiecte prevede aducțiunea de gaze naturale în comună.

Sărbătoarea Trandafirului 2023 a fost organizată duminică 04 iunie 2023, de Rusalii, în satul Amara din comuna Balta Albă. Pe scena special amenajată de Primărie și Consiliul local au urcat pe rând soliști vocali interpreți de muzică populară și grupuri și ansambluri din Balta Albă, Râmnicu Sărat și alte comune limitrofe Râmnicului precum Ghergheasa și Bălăceanu dar și din Gugești. Copiii din grupurile vocale ,,Mugurașii râmniceni,, , ,,Izvorașul,, , ,,Stejărelul,, și ,,Plaiuri râmnicene,, au fost însoțiți de profesor coordonator Aurelian Stoica.

 

 

La eveniment au fost prezenți subprefecții de Buzău Gabriel Ilie și Constantin Cristea, deputatul PSD Romeo-Daniel Lungu și vicepreședintele Consiliului Județean Buzău Petre Adrian Robert. Alături de cei prezenți și de primarul comunei Balta Albă au fost primarii altor comune din județ cum ar fi Rușețu, Ghergheasa, Bălăceanu și Vâlcelele.

Cu acest prilej locuitorii comunei au aflat despre proiectele de interes public depuse de primarul Ionel Marin, declarate eligibile, pentru care s-a obținut finanțare. Săptămâna viitoare se va aproba un mare proiect de mare interes și anume aducțiunea de gaze naturale.

Mai mult, locuitorii comunei și primarul Ionel Marin au fost asigurați de tot sprijinul autorităților de la Buzău. Vicepreședintele Consiliului Județean Buzău, Petre Adrian Robert a promis public că va spriji primarul și în proiectul privind reabilitarea drumului dintre Amara și Ghergheasa și în proiectul privind sala de sport.

,,Tot timpul voi fi alături de dumneavoastră… Domnul primar este genul omului care îl dai afară pe ușă, intră pe geam.,, a declarat Petre Adrian Robert.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!