Managerul Spitalului din Râmnic a primit calificativul ,,foarte bine,,. ,,Ne-a persiflat și ne-a tratat cu un aer arogant,,

1

Consilierii locali din C.L.M. Râmnicu Sărat au adoptat la sfârșitul lunii mai un proiect de hotărâre privind aprobarea rezultatului evaluării anuale a managementului la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat pentru anul 2022. Surpriză ! Adrian Danielescu a obținut calificativul ,,Foarte bine,, și toți consilierii locali au fost de acord.

În spatele proiectului au fost atașate mai multe documente printre care și o fișă de evaluare a activității managerului Adrian Danielescu în care au fost menționați diverși indicatori de performanță, valoarea lor asumată prin contract și realizată la evaluare precum și punctajul acordat.

Comisia de evaluare a apreciat, în baza rezultatelor, că managerul Adrian Danielescu merită calificativul ,,foarte bine,,.

Iertat că … ,,Ne-a persiflat …,,

Clificativul primit de managerul Adrian Danielescu este unul surprinzător de ,,foarte,, bun ținând cont de faptul că la sfârșitul lunii ianuarie în ședința C.L.M. unul dintre consilierii locali care face parte din comisia care a considerat acum că Danielescu merită calificativul ,,foarte bine,, și anume consilierul P.M.P. Raul Florescu, și-a strigat public nemulțumirile față de problemele cu care se confrunta Spitalul și față de atitudinea pe care ar fi adoptat-o managerul Danielescu ori de câte ori a fost chemat să dea explicații.

Consilierul local Raul Florescu de la P.M.P. a susținut la momentul respectiv că l-a invitat și în anul 2021 pe managerul Adrian Danielescu să explice consilierilor și primarului care sânt motivele pentru care Spitalul Municipal Râmnicu Sărat a rămas fără medici, cu ce probleme se confruntă și i-a cerut acestuia să prezinte o strategie, un plan de redresare a situației critice în care s-a aflat și se află Spitalul în ultimii ani și că ,,Tot timpul a sfidat pe toată lumea. Ne-a persiflat și ne-a tratat cu un aer arogant,, după cum a declarat Raul Florescu despre managerul Adrian Danielescu.

Din comisia de evaluare fac parte, pe lângă Raul Florescu, alți doi consilieri locali, respectiv Camelia Manuela Sava și Cornelia Pușcașu. Toți au considerat că managerul merită calificativul ,,foarte bine,,.

 

 

1 thought on “Managerul Spitalului din Râmnic a primit calificativul ,,foarte bine,,. ,,Ne-a persiflat și ne-a tratat cu un aer arogant,,

  1. Dacă asa au primit ordinul de sus ca dacă nu ii dau calificativ de foarte bine zboară din consiliul local și cum sa lase ei ciolanul din mana pentru populație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!