Poliţiştii au “arbitrat” etapa judeţeană a concursului „Educaţia rutieră, educaţie pentru viaţă”

0

Poliţiştii au “arbitrat” etapa judeţeană a concursului „Educaţia rutieră, educaţie pentru viaţă”/ Şcoala Gimnazială Lunca Priporului, urmează a reprezenta judeţul Buzău în etapa naţională a competiţiei.

În data de 11 iunie, la Şcoala Gimnazială „Sf. Apostol Andrei” Buzău, s-a desfăşurat etapa judeţeană a concursului naţional cu tematică rutieră „Educaţia rutieră, educaţie pentru viaţă”.

Echipele participante au avut de parcurs contracronometru o probă de îndemânare într-un poligon special amenajat şi o probă parc-şcoală, precum şi o probă de cunoaştere a regulilor de circulaţie.

Competiţia organizată între şcoli generale a fost câştigată de Şcoala Gimnazială Lunca Priporului, unitatea de învăţământ urmând a reprezenta judeţul Buzău la etapa naţională, etapă ce se va derula în luna iulie.

Desfăşurat în cadrul campaniei naţionale de prevenire a accidentelor de circulaţie, concursul a fost organizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău, care, cu sprijinul Corpului Național al Polițiștilor, au oferit mici surprize participanţilor, dar şi coordonatorilor acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!